Case

Ett axplock av kunder som vi stolt har samarbetat med

Forsa hembageri & Guntherska hovkonditoriet Uppsala

Vår gemensamma resa började redan 2010 med ett studiebesök i södra Tyskland – där lång och gedigen kunskap om surdeg finns. I Sverige var detta så gott som bortglömt vid denna tidpunkt.

Företaget har sedan dess gått från 2,5 till 35 miljoner i omsättning på 10 år med 3 produktionsanläggningar och lika många försäljningsställen. Vi på Roulette älskar att jobba nära kunden och gemensamt utveckla både utrustning och kunskap.

Stenlundens hantverksbageri Ljungby

Caroline Davidssons drömmar om livsmedelsproduktion blev verklighet och nu har hon ett fantastiskt bageri strax utanför Ljungby. Hon kontaktade oss på Roulette i ett tidigt skede med sina tankar och ambitioner. I nära samarbete tog vi fram ritningar och utrustning för en skalbar verksamhet i en verklig landsbygdsmiljö.

Livsmedels-tillverkarna Öst Linköping

Entreprenören Per Lindqvist har en mängd olika verksamheter i både Sverige och Spanien. En av affärsidéerna är försäljning av importerad korv och genom den kom han i kontakt med Korvgubbens finsenap som köptes upp. Produktionsutrustningen hade dock en del övrigt att önska så där har vi tillsammans utvecklat och uppdaterat produktionen.

Företaget växer så det knakar och vi fortsätter att vidareutveckla produktionen. På sikt kommer vi att ha en helautomatiserad produktion på plats där plastflaskor i olika storlekar kan fyllas med olika innehåll och förslutas.

Tielman pappersindustri Linköping

Björn Tielmans fabrik tillverkar olika pappersprodukter till livsmedelsindustrin och när han besökte Findus industri i Loftahammar såg han en uppfinning som vi på Roulette tidigare tillverkat. Björn tog kontakt med oss med en önskan om en produkt som krävde en produktionsteknik som inte fanns på marknaden.

Tillsammans med Björn och hans tekniker utvecklade vi ett helt nytt och unikt koncept med lyckat resultat. Vi har sedan dess fortsatt att utveckla utrustning tillsammans med Björn och hans personal.