Vår historia

Så kom namnet till

Redan 1941 introducerades kavlingsmaskinen JUNIOR som blev ett revolutionerande hjälpmedel för alla bagare och konditorer. Hemligheten bakom maskinen var två små hjul i form av kavlingsvalsar som levererade perfekt deg – snabbt och smidigt. “Litet hjul” heter Roulette på latin och därifrån kommer namnet på vår verksamhet.

Egen tillverkning av specialmaskiner

De maskiner som inte finns på marknaden har vi börjat tillverka själva. Exempelvis en brödsåg som sågar horisontellt. En annan specialitet är tillverkning av produktionslinjer för bagerier – för alltifrån småskaliga hantverksbagerier till stora industribagerier. Med 30 års erfarenhet av bageri och livsmedelsmaskiner så har vi vad som krävs för att ta din verksamhet till nästa nivå. Världsledande märken och specialdesignade lösningar.

Spetskompetens & stort kontaktnät

Vårt stora kontaktnät bland leverantörer över hela Europa gör att vi kan hitta reservdelar oavsett modell och tillverkningsår. Vi har ett stort reservdelslager i Åtvidaberg och kompetens för att hitta speciallösningar som utvecklar och förädlar processen.

Från drömmar till verklighet

Se oss som ett bollplank som du kan diskutera potentiella lösningar med. Ju tidigare i processen du involverar oss desto bättre! Roulette levererar bagerisystem och livsmedelsproduktion i världsklass. Från planering till installation – från drömmar till verklighet!